Cadeautips en cadeaubox

Binnen afzienbare tijd is het al weer sinterklaas, kerst en natuurlijk in februari Valentijnsdag. Naast de gezellige tijden met kinderen, familie en je geliefde, waarin lekker wordt gegeten en gedronken worden er misschien ook wel cadeaus uitgewisseld.

Wat geef jij aan je naasten? Een tripje? Een dagje uit? Iets zelf gemaakt? Wat dacht je van een cadeaubox?
In dit artikel vind je een aantal praktische cadeautips.

meer

Een aantal keer per jaar zoek je weer het hele internet door voor een leuke activiteiten, een cadeau, een cadeaubox en cadeautips. Wat geef ik aan mijn vriend of vriendin, wat geef ik aan mijn goede vrienden of aan mijn familieleden? Cadeautips zijn altijd welkom.

Het internet staat vol cadeautips. Van eenhoorn sloffen tot beard buddies en van een rondje rijden in een Ferrari tot een volledig beauty arrangement. Er zijn zo veel keuzes zowel goedkoop als duur. Maar wat zijn nou de juiste cadeautips voor jouw familielid, partner of vriend.

cadeautips en cadeaubox

Cadeautips voor je cadeaubox

Vooral een cadeau voor mensen dicht bij je kan heel wat stress opleveren. Hier geven we jou een paar cadeautips om een geweldig cadeau uit te zoeken voor de mensen om jou heen.

Cadeautips deel 1: Bepaal je budget.

Wat wil je uitgeven aan het cadeau. Soms vind je zomaar een berg leuke ideeën, maar veel te duur. Of iets super leuks maar zou je graag wat meer willen besteden aan een cadeau voor jouw geliefde of familie. Zodra je een budget hebt kun je makkelijker op websites of in winkels filteren zodat je niet alles door hoeft te snuffelen. Het kan natuurlijk ook dat je meerdere kleine dingen tegen komt die wel onder jouw budget vallen. Dan zou je natuurlijk ook kunnen denken aan het maken van een cadeaubox. Meerdere kleine cadeaus in leuke doos als verassing.

Cadeautips deel 2: Bedenk wat de ander leuk vind.

Bedenk dat het cadeau voor de ander is. Wat jij leuk vind, vind de ander niet perse ook leuk. Vind die persoon het bijvoorbeeld leuk om een voetbal wedstrijd bezoeken? Of gaat die persoon graag sporten. 

Vraag jezelf bijvoorbeeld eens af wat de hobby’s zijn en wat de persoon doet in zijn of haar vrije tijd. Waar praat de ontvanger van je cadeau altijd over? De antwoorden op deze vragen helpen je om te zoeken in een bepaalde richting.

Cadeautips deel 3: Bedenk wat voor categorie cadeau je wilt geven.

Wil je een activiteit geven? Of misschien een belevenis? Iets bruikbaars? Of misschien voor de sier? Bepaal dit voor je het hele internet af gaat zoeken.

Cadeautips deel 4: Zoek op minimaal 3 en maximaal 5 websites naar het beste cadeau.

Vul je zoektermen in op Google en zoek minimaal 3 maar maximaal 5 websites waar je cadeaus kunt vinden.
Kies de beste optie en voilà, het cadeau is binnen.

Cadeautips deel 5: De presentatie

Als je een cadeaubox maakt, zorg dan natuurlijk ook voor een leuke doos waar alles in past!.
Een aantal leuke ideeën vind je op onze homepage.

Categorieën: Uncategorized

Lisanne Parre

Lisanne is lovecoach en personal shopper bij Giftboxoflove.nl. Ze vind het erg leuk om creatief bezig te zijn en anderen te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *